GÖLBAŞI EĞİTİM ATÖLYESİ HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 24.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

GÖLBAŞI EĞİTİM ATÖLYESİ HİZMETE AÇILDI

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Gölbaşı Eğitim Atölyesi’ni hayata geçirdi.



Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, yeni dönem projelerinden olan Kitap Kafe’nin ilkini Gölbaşı Eğitim Atölyesi olarak hizmete açtı.

Çine Belediyesi tarafından Şevketiye Mahallesi Kuvayı Milliye Caddesi No 18 adresinde Gölbaşı Eğitim Atölyesi kapılarını açtı. Açılışa; Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Yavuz Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“GENÇLERİMİZ İSTERSE KİTAP KAFELERİMİZİN SAYISINI ARTIRACAĞIZ”
Açılış töreninde konuşan Başkan Kıvrak, “Gelecek dönem projelerimizden birini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gençlerimizin sosyalleşebileceği, güvenli bir ortamda ikramlarımız eşliğinde ders çalışıp kitap okuyabilecekleri Kitap Kafelerimizin sayılarını talep halinde artıracağız. Güler yüzlü çalışanlarımız ve ücretsiz ikramlarımızla, ders çalışmaya uygun, sessiz, temiz ve güvenli bir merkez olan Gölbaşı Eğitim Atölyemiz Çine’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi. 


Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA