GENÇ AHİLER ÖRNEK OLDU TAKDİR TOPLADI
Eklenme : 13.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

GENÇ AHİLER ÖRNEK OLDU TAKDİR TOPLADI

Çine’de gayrimenkul ve danışmanlık hizmeti vermeye başlayan iki gencin Ahilik Haftası içerisinde; dayanışma, birlik ve beraberlik timsali paylaşımı ilçe gündemine oturdu.



Anadolu’nun ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamında önemli bir yeri olan; yardımlaşmanın, paylaşmanın, dayanışmanın ve cömertliğin sembolü Ahilik Haftası’nın kutlandığı günlerde Çine’de gayrimenkul hizmeti vermeye başlayan Furkan Sezer ve Onur Candan’ın sergilemiş olduğu paylaşma, dayanışma ve saygıyı temsil eden fotoğraf ilçe gündemine oturdu. Hemen hemen çok yakın zamanlarda gayrimenkul danışmanlık işyerlerini açan iki genç esnaf manevi terbiyenin ticari ve sosyal hayatı şekillendirdiği; insanlık adına medeniyetin geldiği mükemmel seviyenin adı Ahiliğe yakışır bir şekilde birlikte poz verdi. Onur Candan, Furkan Sezer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Furkan Sezer ise o anı ölümsüzleştirerek “CANDAN EMLAK sahibi değerli abim Onur Candan ziyaretimize geldi. Hoş sohbetin ve nazik ziyaretin için teşekkür ederim abim.” notu ile kendi sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

AHİLİK VE TARİHİ

Ahilik, XIII. yüzyılda Anadolu'da görülmeye başlayan ve bir süre sonra Osmanlı Devleti'nin kurulmasında önemli rol oynayan dinî-içtimaî teşkilâttır. Ahilik, esnaf ve tüccarlar arasında dayanışma, birlik ve beraberlik esasına yönelik olarak kurulmuş bir teşkilattır.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA