GENÇ ADAM YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN CANI PAHASINA ALEVLERE MÜDAHALE ETTİ
Eklenme : 05.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

GENÇ ADAM YANGINI SÖNDÜRMEK İÇİN CANI PAHASINA ALEVLERE MÜDAHALE ETTİ

Çine'de hizmet veren bir restoranda çıkan yangına ilk müdahaleyi yapan genç adam o anları anlattı. 



Çine'de hizmet veren bir restorantta yangın çıktı. Restorantın bacasından yükselen alevler işletme personeli ve müşterilerin kısa süre panik yaşamasına neden oldu. Yangın Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine İtfaiye Daire Amirliğine bağlı ekiplerce söndürüldü. Olayda alevlerin büyümemesi ve kimsenin zarar görmemesi teselli kaynağı oldu. 

GENÇ ADAM YANMA PAHASINA İLK MÜDAHALEYİ YAPARAK FACİAYI ÖNLEDİ

O anlarda restoranda müşteri konumunda bulunan ilçenin ızgaracı esnaflarından Turgut Ayyıldız, alevlere müdahale ederek faciayı önledi. Alevleri söndürmeye çalışan genç esnafın eli yandı. Çine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve yapılan müdahalenin ardından taburcu edilen Turgut Ayyıldız o anları şu sözleriyle anlattı: Alevlerin yükseldiğini gördüm ve o an hemen mutfağa koştum. Yangın tüpü ile ızgaradaki alevlere müdahale ettim. Ardından yangını soğutmak için üzerine sirke döktüm. Fakat alevler bu kez bacadan yükseliyordu. Bacaya da yangın tüpü ile müdahale ettim. Izgaranın üzerine hemen yan tarafında bulunan yedek külleri döktüm, bu sayede alevlerin sönmesini sağladım. Müdahale esnasında sağ elim yandı. Çok şükür ardından itfaiye ekiplerinin de müdahalesi ile yangın tümüyle söndü. Çok şükür benim elim haricinde kimseye bir şey olmadı. 


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA