GELECEĞİN FUTBOLCULARI ÇİNE BELEDİYESİ KURSLARINDA YETİŞİYOR
Eklenme : 12.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

GELECEĞİN FUTBOLCULARI ÇİNE BELEDİYESİ KURSLARINDA YETİŞİYOR

Çineli çocukların yaz tatillerini verimli geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirilen yaz etkinlikleri çerçevesinde açılan futbol kursunda minikler, yeteneklerini sergilerlerken, eğlence dolu saatler geçiriyor. 

Çine Belediyesi tarafından çocukların hem eğlenip hem de ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilmeleri için başlatılan yaz etkinlikleri çerçevesindeki kurslar öğrencilerin yoğun katılımıyla aralıksız sürüyor. Drama, İngilizce, yüzme ve futbol olmak üzere 4 ayrı branşta açılan kurslarda alanında uzman eğitmenler, çocukları ilgi duydukları alanlarda gelişmelerini sağlayarak geleceğe hazırlıyor. Bu çerçevede açılan futbol kursuna katılan yetenekler geleceğin futbolcuları olmak için ter döküyor. Haftada 2 gün futbol kursuna katılan Çineli öğrenciler, hem yeteneklerini sergiliyor, hem de eğlence dolu saatler geçiriyor. Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Halı Sahası’nda gerçekleşen kurslara devam eden öğrenciler, sergiledikleri futbol yetenekleriyle de dikkat çekiyor.

BAŞKAN DİNÇER’DEN AİLELERE TEŞEKKÜR

Spor ve sporcu dostu bir belediye olduklarını belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Yaz etkinliklerimiz kapsamında açtığımız kurslarımızda öğrencilerimiz, yeteneklerini keşfedip kendilerini geliştirme imkanı buluyor. Bu kapsamda futbol kursumuz son derece önemli. Çine Madransporumuz ve Çine futbolumuzun geleceği çocuklarımıza emanet. İnşallah genç yeteneklerimiz Çine Madransporumuzu ve Çine futbolumuzu hak ettiği yerlere taşıyacak. Geleceğe ümitle bakmamızı sağlayan çocuklarımıza ve bizlere güvenerek çocuklarını emanet eden ailelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA