Galatasaray'dan gövde gösterisi! Bir gecede 5 transfer birden
Eklenme : 08.09.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Galatasaray'dan gövde gösterisi! Bir gecede 5 transfer birden

Transfer döneminin sona ermesine sayılı saatler kala tarihi bir transfer operasyonuna imza atan Galatasaray, bir gecede 5 transfer birden yaptı. KAP bildirimlerinin arka arkaya geldiği gecenin ardından Icardi, Ross, Rachica, Mata ve Yusuf Demir transferlerinin maliyetleri ortaya çıktı. Öte yandan transfer operasyonunu henüz bitirmeyen Galatasaray'da son dakika ames Rodriguez & Adama Traore gelişmeleri yaşandı.



Süper Lig ekiplerinden GalatasarayTransfer döneminin sona ermesine saatler kala tarihi bir transfer operasyonuna imza attı. Sarı kırmızılı ekip, dünyaca ünlü transferleri arka arkaya açıkladı ve gece yarısı İstanbul'a arka arkaya uçaklar indi.

Yabancı transferinde açılışı Sergio Oliveira, Haris Seferovic ve Leo Dubois ile yapan, ardından Lucas Torreira ve Dries Mertens’i kadrosuna katan sarı kırmızılılar, dün gece Mauro İcardi’yi duyurduktan sonra Avrupa’dan dört transfer daha yaptı.

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak için uğraş verdiği PSG'nin golcüsü Mauro Icardi ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero’nun geçici transferi konusunda kendisi ve Paris Saint-Germain Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

İSTANBUL'A GELDİ

Geçtiğimiz hafta Miami’de ailece tatil yapan Arjantinli yıldız, hafta başında Paris’e geçti. Dünyaca ünlü futbolcu, son prosedürlerin halledilmesinin ardından Galatasaray’ın göndereceği özel uçakla İstanbul’a iniş yaptı.

ICARDI'NİN İLK SÖZLERİ

Uçaktan indikten sonra GS TV'ye açıklamalarda bulunan Icardi, "Daha buraya gelmeden taraftarların ilgisi inanılmazdı. Dışarı çıkıp taraftarları görmek için sabırsızlanıyorum. Uçakta üçlü çektirmeyi bana anlattılar. Çocuklar da öğrendi dışarıda deneyeceğiz." şeklinde konuştu.

TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Taraftara üçlü çektirdikten sonra da açıklama yapan Arjantinli yıldız, "Çok heyecanlıyım, burada inanılmaz bir ortam var. Şimdilik bir seneliğine geldim, sonrasına bakacağız. İki aydır Erden Timur ile konuşuyoruz. Kulüp için sürecin zor olduğunu biliyorum. Sonunda buradayım" ifadelerini kullandı.

3 MİLYON EURO MAAŞ

Galatasaray, PSG’den bedelsiz olarak kiralayacağı Icardi’nin maaşının 3 milyon Euro’luk kısmını ödeyecek ancak sarı kırmızılı ekipten bu konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

 


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


GALATASARAY SPOR

Yazılım EMA