FURKAN SEZER GAYRİMENKUL HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 22.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

FURKAN SEZER GAYRİMENKUL HİZMETE AÇILDI

Çine’de gayrimenkul hizmeti veren Furkan Sezer kendi iş yerini kurdu. Furkan Sezer Gayrimenkul için açılış töreni gerçekleştirildi.



Çine’de 3 yıldır gayrimenkul hizmeti veren genç girişimci Furkan Sezer Hamitabat Mahallesi 200 Sokak’ta kendi iş yerini kurdu. Açılış törenine; Çine Belediye Başkanvekili Mehmet Kıvrak, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, Dinçler Grup Yönetim Kurulu Üyesi İş Adamı Şirin Dinç, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Nail Uzun, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, AK Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri,  AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkan Celal Özden, “Çine’ye açılan her işyeri bize heyecan veriyor, zevk veriyor ve çok mutlu ediyor. Biz kurum olarak her zaman gençlerimizin maddi ve manevi olarak arkasında olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kardeşimiz Furkan Sezer’e bu yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA