FURKAN SEZER AYDIN ZİYARETİNE ÇİNE'DEN BAŞLADI
Eklenme : 18.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

FURKAN SEZER AYDIN ZİYARETİNE ÇİNE'DEN BAŞLADI

AK Parti Aydın’ın en genç milletvekili aday adayı Furkan Sezer siyasete atıldığı Çine’de partidaşları ile buluştu. Furkan Sezer, “Çine bizim memleketimiz bizim yuvamız. Çine’miz için güzel işler yapma ümidi ile milletvekili aday adayı oldum” dedi.



AK Parti Aydın’ın en genç milletvekili aday adayı Furkan Sezer, AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Sezer’i, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partilileri karşıladı.

AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Furkan Sezer, “Burası bizim memleketimiz. Burası bizim yuvamız. Ben bu yuvanın bir nevheriyim. Allah’ın izni ile Çine’mizden yola çıkarak tüm ilçelerimizi ziyaret edeceğim. Bana en çok Çine sahip çıkacak düşüncesi ile ilk ziyaretimi memleketime yaptım. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Çine’mize güzel işler yapma ümidi ile milletvekili aday adayı oldum” şeklinde konuştu. 

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Furkan Sezer bizim değerli bir kardeşimizdir. Allah yolunu açık etsin. Şuan aday adayı sayımız 40’ın üzerinde buda şunu gösteriyor. AK Parti bu halkın umudu ve güvencesi. Kardeşimizin yanındayız, Allah hayırlısını nasip eylesin” dedi.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA