FISTIKÇI BAHATTİN KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR!
Eklenme : 24.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

FISTIKÇI BAHATTİN KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYOR!

Çine’de bir süredir faaliyetlerini sürdüren Fıstıkçı Bahattin’in İşletme Sahibi Bahattin Dirik, “Rahmetli dedemin hatırasına sahip çıkmaya halkımıza kaliteli ve sağlıklı gıdalar sunmaya devam ediyoruz” dedi. 

ADRES: HAMİTABAT MAHALLESİ 232 SOKAK NO:8 ÇİNE



Çine’de Fıstıkçı Bahattin olarak ilçe tarihine adını yazdıran meşhur kuruyemişçi Bahattin Dirik’in torunu Bahattin Dirik dedesinin ismini yaşatabilmek adına açmış olduğu işletmesinde ilçe halkına kaliteli ve sağlıklı ürünler sundu. Kaliteden ödün vermeyerek sadece bir markaya bağlı kalmadan kuruyemiş sektöründe çeşitliliği ile dikkatleri kısa sürede üzerine çeken Fıstıkçı Bahattin’in İşletme Sahibi Bahattin Dirik, önceliklerinin müşterilerini sağlıklı ve leziz gıdalar ile buluşturmak olduğunu söyledi. 


Çine halkının kısa sürede kendilerine vermiş oldukları değerden dolayı memnun olduklarını belirten ve bu nedenle müşterilerine minnet duyduklarını ifade eden Bahattin Dirik, “Fıstıkçı Bahattin ismi birçok Çineli’nin bildiği bir isim. Merhum dedem geçmişte Çine sokaklarında sokak sokak fıstık satarmış. Ben de işyerime merhum dedemin ismini vererek onun yıllar önce yaptığı bu mesleğe torunu olarak devam etmek istedim. Bu anlamda hizmetlerimize devam ederken ilçe halkının bize vermiş olduğu değer bizleri çok mutlu etti. Ürünlerimizin her birini özenle seçiyoruz. Gerçekten sunmuş olduğumuz her bir ürünümüz kendi kategorisinde en yüksek kalite ve güvene sahip. Her ürünü işletmemize sunmuyor halkımızı bu anlamda koruyor ve onlara değer veriyoruz” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA