Fenerbahçe'den Cristiano Ronaldo transfer iddialarıyla ilgili açıklama
Eklenme : 03.09.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Fenerbahçe'den Cristiano Ronaldo transfer iddialarıyla ilgili açıklama

Fenerbahçe'nin Manchester United'da mutsuz olan Cristiano Ronaldo ile prensipte anlaştığı iddia edilmişti. Ancak Ronaldo ile ilgili transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.



Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi forvet arayışları sürürken dün sosyal medyada sarı lacivertlilerin Cristiano Ronaldo’ya talip olduğu iddiası ortaya atıldı.

Ajansspor'un iddiasına göre, Fenerbahçe Portekizli teknik direktörü Jorge Jesus aracılığıyla Cristiano Ronaldo ile görüştü ve sarı lacivertli ekibe gelmesi için ikna etti. Haberde ücrete dair son pürüzlerin konuşulduğu yazılmıştı. Ancak sarı lacivertli ekibin böyle bir girişimde olmadığı ifade edildi.

Efsane oyuncunun Fenerbahçe’ye transfer ihtimali spor kamuoyunu heyecanlandırırken kısa sürede 154 binin üzerinde tweet atıldı. Sarı lacivertli kulüp ise iddiaları net şekilde reddetti.

Gerek Başkan Ali Koç’un dün transfer için Londra’ya gitmesi gerekse Portekizli yıldızın Manchester United’dan ayrılmak istediğinin bilinmesi, hatta takım arkadaşlarınca ‘istenmeyen adam’ ilan edilmiş olması bu iddiaları güçlendirdi.

Böyle olunca bu iddia kısa sürede günün en çok tartışılan konusu haline geldi. Öyle ki kısa sürede Ronaldo ve Fenerbahçe hakkında 154 bini aşkın tweet atıldı. Ayrıca gün içinde Fenerbahçe token’larının değeri de yüzde 20 arttı.

Fenerbahçe net bir dille yalanlıyor

Hürriyet'ten Süleyman Arat'ın haberine göre, sarı lacivertli kulüp bu iddiaları kesin bir dille yalanlıyor. Fenerbahçe kaynakları Hürriyet’e yaptıkları açıklamada “Böyle bir şey söz konusu değil. Ronaldo ile kesinlikle bir ilgimiz yok. Bunlar kasıtlı olarak çıkarılan, ‘Ali Koç transferde yine başarısız oldu’ dedirtmek için uydurulan dedikodu ve senaryolar” dediler


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Fenerbahçe spor

Yazılım EMA