FENERBAHÇE TURU KADIKÖY'E BIRAKTI
Eklenme : 21.07.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

FENERBAHÇE TURU KADIKÖY'E BIRAKTI

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk mücadelesinde Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Gruplara kalma mücadelesinde büyük önem taşıyan bu karşılaşma ile temsilcimiz, tecrübeli teknik direktörü Jorge Jesus ve yenilenmiş kadrosuyla ilk resmi maçına çıktı. Uzun yıllar Türkiye’de de görev yapmış, Avrupa futbolunun önemli isimlerinden Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev ile Fenerbahçe arasındaki nefes kesen eşleşmenin ilk maçında gol sesi çıkmadı ve iki ekip 0-0'lık beraberlikle sahadan ayrıldı.



Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe , ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi arenasında çıktı. Sarı-Lacivertliler, 2. Ön Eleme Turu ilk karşılaşmasında Mircea Lucescu’lu Dinamo Kiev’le kozlarını paylaştı. Nefesleri kesen kritik maçın 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve iki ekip 0-0'lık beraberlikle sahadan ayrıldı.

Lodz şehrindeki Miejski Stadı'nın ev sahipliği yaptığı mücadelenin ilk yarısında çoğunlukla topun hakimiyeti Fenerbahçe'ydi. Ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Mücadelenin 2. yarısında daha dengeli bir oyun geçerken karşılaşmada eşitlik bozulmadı. Turu geçen taraf İstanbul'da oynanacak olan rövanş maçında belli olacak.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Fenerbahçe

Yazılım EMA