FENERBAHÇE PES ETMEDİ FRANSALILAR ŞOKE OLDU
Eklenme : 16.09.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

FENERBAHÇE PES ETMEDİ FRANSALILAR ŞOKE OLDU

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam etti. Temsilcimiz Fenerbahçe, grubun ikinci maçında Rennes ile karşılaştı. Kanarya, ikinci yarının başında yediği gollerle 2-0 geriye düşse de maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılmasını bildi. Temsilcimizin golleri 60. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90+2. dakikada penaltıdan Valencia'dan gelirken Rennes'in gollerini 52'de Terrier ve 54'te Majer kaydetti. Bu sonucun ardından Rennes ve Fenerbahçe 4 puan yükseldi.



UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam etti. Temsilcimiz Fenerbahçe, grubun ikinci maçında Rennes ile karşılaştı.

Kanarya, ikinci yarının başında yediği gollerle 2-0 geriye düşse de maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılmasını bildi. Temsilcimizin golleri 60. dakikada İrfan Can Kahveci ve 90+2. dakikada penaltıdan Valencia'dan gelirken Rennes'in gollerini 52'de Terrier ve 54'te Majer kaydetti.

Bu sonucun ardından Rennes ve Fenerbahçe 4 puan yükseldi.

Rennes'de 83. dakikada Traore kırmızı kartla 10 kişi kaldı.

MAÇTAN NOTLAR

UEFA Avrupa Ligi B Grubu ikinci haftasında Fransa'nın Rennes takımına konuk olan Fenerbahçe'in teknik direktör Jorge Jesus, Dinamo Kiev maçına göre takımını rotasyonlu bir kadroyla sahaya sürdü.

Portekizli teknik adam, Roazhon Park Stadı'nda oynanan karşılaşmada Dinamo Kiev karşısında ilk 11'de görevlendirdiği isimlerde Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, Miguel Crespo, Ezgjan Alioski, Joao Pedro ve Diego Rossi'yi yedek kulübesine çekti.

Deneyimli çalıştırıcı, bu isimlerin yerine Bright Osayi-Samuel, İsmail YüksekMert Hakan Yandaş, Lincoln Henrique, İrfan Can Kahveci ve Michy Batshuayi'yi ilk 11'e sürdü.

Rennes karşısında kalede Altay Bayındır'ı görevlendiren Jesus, üçlü savunmasını Gustavo Henrique, Attila Szalai ve Luan Peres'ten oluşturdu. Kanatlarda Bright Osayi-Samuel ile Lincoln Henrique'yi oynatan 68 yaşındaki teknik adam, orta ikilide İsmail Yüksek ve Mert Hakan Yandaş'ı tercih etti. Jesus, gol yollarında ise İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Michy Batshuayi'ye güvendi.

Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat, Serdar Aziz, Willian Arao, Ezgjan Alioski, Ferdi Kadıoğlu, Diegu Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Joao Pedro, Miha Zajc, Miguel Crespo ve Emre Mor ise yedek soyundu.

MERT HAKAN BU SEZON İLK KEZ 11'DE

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Mert Hakan Yandaş, bu sezon ilk kez bir maça ilk 11'de çıktı.

Sezon başında yaşadığı sakatlık sebebiyle uzun süre takımından ayrı kalan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, ilk maçını 22 Ağustos'ta Adana Demirspor'a karşı oynamış ve sonradan oyuna girmişti.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA