Fenerbahçe Gustovo Henrique ile anlaştı!
Eklenme : 23.07.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Fenerbahçe Gustovo Henrique ile anlaştı!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi...Brezilya basını, stoper transferini hızlandırmak isteyen Fenerbahçe'nin, Flamengo'da forma giyen Gustovo Henrique'nin menaceriyle el sıkıştığını yazdı. Kanarya'nın, bu transfer için Kırmızı-Siyahlılar'a 2.5 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.



Sarı-Lacivertliler, Kim Min-jae'nin ayrılacak olması ve Serdar Aziz'in de beklenmedik sakatlığı sonrası savunmadaki boşluğu doldurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Fluminense'den Nino için girişimlerini sürdüren Fenerbahçe , listesindeki bir başka isim olan Flamengo'dan Gustavo Henrique konusunda büyük ilerleme kaydetti. Brezilya'daki O Dia Gazetesi'nin haberine göre Kanarya, Gustavo Henrique'nin menaceriyle önceki gün video konferans üzerinden bir görüşme gerçekleştirdi. Daha önce Flamengo'da hocalık yapan Jorge Jesus'un da yakından tanıdığı Henrique'nin maaşı ve sözleşme süresi konusunda ortak noktada buluşulduğu bildirildi. 

Dönüş yapmaları bekleniyor

Haberde Kanarya'nın, sözleşmesi 2023 Aralık ayında sona erecek tecrübeli stoper için 2.5 milyon Euro'luk bir bonservis bedelini gözden çıkardığı vurgulandı. Kırmızı-Siyahlılar'ın, birkaç gün içinde bu teklife olumlu ya da olumsuz dönüş yapacağı vurgulandı. Deneyimli oyuncunun, Türkiye'de oynamak konusunda istekli olduğu ifade edilirken, anlaşmanın sağlanması halinde transferin kısa sürede resmiyet kazanacağı iddia edildi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Spor fenerbahçe

Yazılım EMA