FATİH ÇOK SEVDİĞİ JANDARMAYI ZİYARET ETTİ
Eklenme : 13.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

FATİH ÇOK SEVDİĞİ JANDARMAYI ZİYARET ETTİ

Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören Fatih Aydın çok sevdiği Çine İlçe Merkez Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Efe Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören Fatih Aydın çok sevdiği Çine İlçe Merkez Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Fatih Aydın’ı Çine İlçe Merkez Jandarma Karakol Komutanı Asb. Kd. Bçvş. Dinçer Zeybek karşıladı. Komutan Dinçer Zeybek yakından ilgilendiği Fatih'i makamında misafir ederek kendisine ikramlarda bulundu. Fatih Aydın ile birlikte masa tenisi de oynayan Komutan Dinçer ardından Fatih’e komutanlığı gezdirirken birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Çine İlçe Merkez Jandarma Karakol Komutanı Asb. Kd. Bçvş. Dinçer Zeybek, "Engelli vatandaşlarımızın da toplum da birer yerlerinin olduğunu onların her zaman yanlarında ve farkında olduklarını belirtti. Kurum Müdürü Mustafa Gökcen kendilerini misafir eden Komutan Dinçer’e teşekkür ederek, "Bizler kurum olarak özel gereksinimli bireylerimizin her zaman yanındayız, onları hem akademik hem de sosyal yönden topluma kazandırmak ve seçemedikleri hayata ortak olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.




Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA