FABRİKASYONLARDAN MEMNUN KALMAYAN ÜRETİCİNİN İMDADINA YERLİ ÜRETİM YETİŞTİ
Eklenme : 04.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

FABRİKASYONLARDAN MEMNUN KALMAYAN ÜRETİCİNİN İMDADINA YERLİ ÜRETİM YETİŞTİ

Çine’de yaşayan zeytin üreticisi Ersin Karanfil fabrikasyon makinelerden memnun kalmadı. Çamoğlu Torna üreticiyi yerli üretim odun kırma ve parçalama makinesi ile memnun etti.

İLETİŞİM NO: 0541 684 50 93

Çine’nin Sarnıç Mahallesi’nde yaşayan zeytin üreticisi Ersin Karanfil fabrikasyon odun kırma ve parçalama makinelerinden memnun kalmayınca imdadına yerli üretim yetişti. Çamoğlu Torna; zeytin üreticisini memnun etmek için odun kırma ve parçalama makinesi üretti. Üreticiyi memnun eden makine hakkında bilgi veren Çamoğlu Torna İşletme Sahibi Doğan Çamoğlu, “Yerli üretim makinemizi vatandaşımızı memnun edecek şekilde tasarladık. Bu model makine çok ancak bu kadar kalınlıkta odun kesen ve küçük yarma özelliğine sahip ayrıca motor koruması mevcut fabrikasyon makine bulmak mümkün değil. Makinemiz 100 santim kalınlığındaki bir odunu kesebiliyor. 25 santim uzunluğunda yani sobalık bir şekilde odunları küçültüyor. Çalı, çırpı ve budaklarını temizlemeye ayrıca uğraş vermeye de gerek yok. Odunu makineye verdiğimizde kesim işlemini kendisi gerçekleştiriyor. Makinemiz hem odun kırıp hem de kütük yarabiliyor. Kütüğü çivi ve balta ile yarmaya artık gerek kalmıyor. Tamamen iş güvenliği kuralları düşünülerek tüm emniyetler alınarak üretmiş olduğumuz makinemizde acil stop butonu da mevcut. Talebe göre elektrikli, benzinli ve traktör ile çalışan makine üretebiliyoruz. Üretmiş olduğumuz makinemiz üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun. Talep ve sipariş üzerine ilçe halkımıza kolaylıklar sağlayabilecek makineler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA