EYSİM’DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA HAYRI
Eklenme : 18.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

EYSİM’DE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN LOKMA HAYRI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’inci yıl dönümü’nde EYSİM Mineral Madencilik tarafından şehitler için lokma hayrı gerçekleştirildi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107’inci yıl dönümü münasebeti ile Çine Merkez Çarşı Cami önünde EYSİM Mineral Madencilik tarafından şehitler için lokma hayrı gerçekleştirildi. Hayra vatandaşların yanı sıra siyasi parti ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri de katıldı. Çanakkale'de şehit düşen vatan evlatları dualar ile yad edildi.

Gerçekleştirilen lokma hayrı etkinliğinde Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, vatanları uğruna hiç dönmeyi bile düşünmeden Çanakkale'de düşmana karşı koyan Çanakkale şehitleri için ne yapılırsa yapılsın bu borcun ödenemeyeceğini, onların canlarını vererek bu vatanı gelecek nesillere emanet ettiklerini söyledi. Demir, Türk insanını tek bir millet yapan ve Türkiye'yi bize mukaddes bir vatan kılan bütün değerlere sadakatle bağlı olduklarını vurgulayarak, 'Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı gibi büyük zaferlerin altına imza atan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi Allah'tan rahmet dilerken, hayatta olan kahraman gazilerimizi bir kez daha şükranla anar, büyük Türk milletinin ve kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin bu anlamlı günlerini kutlarım' dedi.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA