EYSİM DEVLET BAHÇELİ'Yİ AĞIRLADI
Eklenme : 04.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

EYSİM DEVLET BAHÇELİ'Yİ AĞIRLADI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Çine’de hizmet veren EYSİM Mineral Madencilik’i ziyaret ederek Başkan Muhammet Demir ve personeline gerçekleştirmiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.



Seçim çalışmaları kapsamında Aydın’ı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir’in fabrikasını ziyaret etti. Türkiye'de maden sektörünün lider firmalarından biri olan EYSİM Mineral Madencilik’i ziyaret ederek Başkan Muhammet Demir ve personelini onure eden Devlet Bahçeli ayrıca EYSİM ailesini ülke ekonomisine katmış olduğu değer ve desteklerden dolayı teşekkür etti. EYSİM Madencilik personeli Ferit Karaman yakın zamanda kaybettiği babası Yaşar Karaman'dan kalma baba yadigarı kehribar tesbihini Devlet Bahçeli’ye hediye etti.

EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını belirterek, “Türk Milleti için durmadan çalışan liderimiz Devlet Bahçeli’yi ağırlamak bugünü bizler için çok özel kıldı. Türk Milleti için bizde ona destek olmaya durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Haber Resimleri

























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA