EYSİM AİLESİ ANLAMLI GECEDE BİR ARAYA GELDİ
Eklenme : 07.12.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

EYSİM AİLESİ ANLAMLI GECEDE BİR ARAYA GELDİ

Eysim Madencilik, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Şirketin 10. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir emek veren personeline plaket takdim ederek onurlandırdı.



EYSİM Madencilik, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Şirketin 10. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir emek veren personeline plaket takdim ederek onurlandırdı.

EYSİM Madencilik, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü ve Şirketin 10. Kuruluş Yıl Dönümünü kutladı. Yemekli ve canlı müzikli gecede bir araya gelen EYSİM ailesi yine bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. EYSİM Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, tüm personelinin ve maden emekçilerinin Dünya Madenciler Günü'nü kutladı. 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü'nü de kutlayan Demir, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ile yad ettiğini belirterek; Analar vardır it doğurur memlekete dert eder; analar vardır yiğit doğurur, oymağı devlet eder” dedi. Şirkette 5’inci yılını dolduran ve 10’uncu yılını doldurmak üzere olan EYSİM Madencilik emekçilerine plaket vererek onurlandırdı.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA