EVCİLER İLKOKULU'NDA MEZUNİYET KONSERİ
Eklenme : 13.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

EVCİLER İLKOKULU'NDA MEZUNİYET KONSERİ

Çine Evciler İlkokulu ‘Mezun Oluyorum’ etkinliği düzenledi. Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri gecede konser verdi.



Çine Evciler İlkokulu Okul Aile birliği ve okul idaresi tarafından ‘Mezun Oluyorum’ etkinliği gerçekleştirildi. Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Osman Girgin ile Bölüm Başkanı Hakan Ceylan ve öğrencileri, Aydın Fen Lisesi Müdürü Uğur Güleç, Çine Madran Anadolu Lisesi Müdürü Bayram Cesur, Mustafa Türkoğlu Ortaokulu Müdürü Mustafa Uğurlu, Evciler İlkokulu Müdürü Ömer Akdeniz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Mezuniyet gecesinde Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Çok Sesli Koro Konserleri gerçekleştirdi. Okul Müdürü Ömer Akdeniz, “Okulumuz 4/A sınıfının mezuniyet gecesine katkı sunup aynı zamanda okullarının tanıtımını yapan Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Osman Girgin ile Bölüm Başkanı Hakan Ceylan ve öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz. Etkinliğimize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran misafirlerimize ve desteklerini esirgemeyen Okul Aile Birliği Başkanımız Onur Atkan'a da çok teşekkür ederiz” dedi. 


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


EĞİTİM

Yazılım EMA