EŞİYOK: MUSTAFA SAVAŞ'A RAKİP OLMAK HADDİMİZ DEĞİL
Eklenme : 20.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

EŞİYOK: MUSTAFA SAVAŞ'A RAKİP OLMAK HADDİMİZ DEĞİL

AK Parti Aydın Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Mutlu Menderes Eşiyok, “Mustafa Savaş’a rakip olmaz haddimiz değil” dedi.



AK Parti Aydın Büyükşehir ve Çine Belediye Meclis Üyeliklerinden istifa eden Mutlu Menderes Eşiyok, AK Parti’den 28. Dönem Milletvekilliği Aday Adayı olduğunu açıkladı. 28. dönem AK Parti Aydın Milletvekilliği Aday Adaylığını açıklayan Mutlu Menderes Eşiyok, “Mustafa Savaş’a rakip olmak haddimiz değil” dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eşiyok, “Çine Bölgesi’nde Mustafa Savaş çok güçlü bir siyasi aktör. Mustafa Savaş Bey’in henüz aday adaylık başvurusunda bulunduğunu bilmiyoruz. Sizin aday adaylığınız Çine için çok büyük bir öneme sahip Mustafa Savaş’a meydan okuma gibi algılandı. Bu görüş hakkında neler söylemek istersiniz” sorusunu yanıtlayan Mutlu Menderes Eşiyok, “Abimiz milletvekilimiz Mustafa Savaş Bey sadece Çine için değil Aydın ve ülkemiz için büyük bir siyasetçi. Biz bir yerlere gelebildiysek Mustafa Savaş abimiz sayesinde geldik. Ben sadece vatandaşlık hakkımı kullanarak ‘bende varım’ dedim. Öyle bir şey haddimize bile değil” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA