ENGİN YAŞA: MAHALLEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Eklenme : 28.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ENGİN YAŞA: MAHALLEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Çine Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Engin Yaşa vatandaşlara dokundu. Engin Yaşa, “Mahallemiz için çok çalışacağız” dedi.



Çine Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Engin Yaşa kapı kapı dolaşarak vatandaşlara dokundu. Vatandaşların hal ve hatırını soran sohbet eden, istek ve taleplerini dinleyen Muhtar Adayı Engin Yaşa, “Cumhuriyet Mahallemizin çocukları olarak aile olarak ya da sevgili eşim ile siz değerli Cumhuriyet Mahallesi büyüklerimizin ve çocuklarımızın emrinizdeyiz. Bize ihtiyacınız olduğunda değil, her zaman sizlerin yanında olacağımıza söz veriyoruz. Ben ve eşim her anımızda sizler için çalışıp, mahallemizi güzelleştireceğimize emin olabilirsiniz. Bu yola gönül verdiğimden beri menfaatsiz bir şekilde imkânım doğrultusunda mahallem adına elimden geleni yaptım. Mahallemin gerçekten neleri ihtiyacını olduğunu nelerin eksik olduğunu iyi bilmekteyim. Sizlerin de desteğiyle 1 Nisan'dan itibaren yine aynı azimle ve şevkle mahallemizin kalkınması için fazlasıyla çaba göstereceğime söz veriyorum. Eşim, mahallemizin kadınlarının her zaman yanlarında, dertlerinde, özel ve güzel günlerinde onların bir elçisi olmayı kendine görev kabul edip onların bir çocuğu, bir ablası, bir kardeşi gibi çalışacak. Siz saygı değer Cumhuriyet mahallesi sakinlerinin desteğiyle mahallemiz ve sizler için bu kutsal göreve talibim. Biz kazanırsak kimse kaybetmeyecek” dedi.


Haber Resimleri











İsmail Gençkaya 29.03.2024 15:54
En güzel şekilde bu işin üstesinden geleceğine; dinamik, girişken , her sorunun çözümünü bulacağına güvencim tamdır. Cumhuriyet Mahallesine hayırlı olmasını, Engin Yaşa'ya başarılar diliyorum.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA