ENGİN YAŞA: BİZ KAZANIRSAK KİMSE KAYBETMEYECEK
Eklenme : 01.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ENGİN YAŞA: BİZ KAZANIRSAK KİMSE KAYBETMEYECEK

Çineli esnaf Engin Yaşa doğup büyüdüğü Cumhuriyet Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıkladı. Engin Yaşa, “Biz kazanırsak kimse kaybetmeyecek” dedi.



Engin Yaşa, “Cumhuriyet Mahallemizin çocukları olarak aile olarak ya da sevgili eşim ile siz değerli Cumhuriyet Mahallesi büyüklerimizin ve çocuklarımızın emrinizdeyiz. Bize ihtiyacınız olduğunda değil, her zaman sizlerin yanında olacağımıza söz veriyoruz. Ben ve eşim her anımızda sizler için çalışıp, mahallemizi güzelleştireceğimize emin olabilirsiniz. Bu yola gönül verdiğimden beri menfaatsiz bir şekilde imkânım doğrultusunda mahallem adına elimden geleni yaptım. Mahallemin gerçekten neleri ihtiyacını olduğunu nelerin eksik olduğunu iyi bilmekteyim. Sizlerin de desteğiyle 1 Nisan'dan itibaren yine aynı azimle ve şevkle mahallemizin kalkınması için fazlasıyla çaba göstereceğime söz veriyorum. Eşim, mahallemizin kadınlarının her zaman yanlarında, dertlerinde, özel ve güzel günlerinde onların bir elçisi olmayı kendine görev kabul edip onların bir çocuğu, bir ablası, bir kardeşi gibi çalışacak. Siz saygı değer Cumhuriyet mahallesi sakinlerinin desteğiyle mahallemiz ve sizler için bu kutsal göreve talibim. Biz kazanırsak kimse kaybetmeyecek” şeklinde konuştu.

ENGİN YAŞA KİMDİR?

Öz geçmiş; Engin yaşa 1987 tarihinde cumhuriyet Mahallesinde doğdum, ilk okul Atatürk lise Muhsin Kalkan Anadolu ticaret lisesinde bitirdim. Çarşı merkezde 15 yıllık esnafım 2018 yılında eşim ev hanımı Tuğçe yaşa ile evlendim ve 4 yaşında 1 erkek çocuk sahibiyiz.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA