EMOJİ ÇİÇEK DÜNYASI HİZMETTE!
Eklenme : 31.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

EMOJİ ÇİÇEK DÜNYASI HİZMETTE!

Çine’de 3 yıldır farklı işletmelerde çiçekçilik hizmeti veren Barış Tuncer kendi iş yerini kurdu.

Sipariş No: 0544 585 76 09

Çine Şevketiye Mahallesi Atatürk Caddesi No: 67/B adresinde Emoji Çiçek Dünyası hizmete girdi. Emoji Çiçek Dünyası’nda her türlü çiçek çeşitlerinin yanı sıra süs ve oyuncak hizmeti de verdiklerini açıklayan ve 3 yıl hizmet vermiş olduğu sektörde kendi işletmesini kuran Barış Tuncer, “Canlı çiçek, saksı, teraryum, buket, yapay çiçek, hediyelik eşya, kaktüs çeşitleri, kız isteme çiçeği, çelenk hizmetleri, evlenme teklifi organizasyonu, iş yeri açılış süsleme hizmetleri, parti malzemeleri, gelinler için el buket çeşitleri hizmetlerimiz mevcuttur” dedi.

KİŞİYE ÖZEL TERARYUM HİZMETİ

Son yıllarda oldukça popüler hale gelen, evlerde ve ofislerde dekoratif olarak kullanıldığında ortamın havasını birden değiştiren adeta küçücük bir bahçe olan teraryumları kendi imal ettiğini de kaydeden Barış Tuncer, “Kişiye özel tasarımlar yaparak özel teraryum siparişleri alıyor. Bu teraryumları kendim üretiyorum. Çok uğraştırıyor ancak teraryum bittiğinde ortaya çıkan güzellik tüm yorgunluğumu alıyor” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA