EMEĞE VERDİĞİ DEĞERİ TATİLLERLE TAÇLANDIRIYOR
Eklenme : 02.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

EMEĞE VERDİĞİ DEĞERİ TATİLLERLE TAÇLANDIRIYOR

Türkiye’de maden sektörünün öncü firmalarından EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir çalışanlarını yaz tatiline götürdü. EYSİM ailesi felekten bir gün geçirdi.



Tümünü sendikalı yaparak şirkette çalışan işçi ve ailelerine ne kadar önem verdiğini kanıtlayan EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, çalışanlarını yaz tatiline götürdü. Çalışanlar Akyaka’da tekne turu ile muhteşem bir gün geçirdi. Eğitim kurumları başta olmak üzere birçok alanda yapmış olduğu yardım ve destekler ile adından sıkça söz ettiren ve takdir toplayan EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı ve AYTO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi iş adamı Muhammet Demir, “Emeklerini alın teri dökerek helaliyle kazanan emektarlarımız baş tacımız. Hep birlikte ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyoruz. İşçi ve patronun kardeş olduğunu göstermeye birlikte üretime katkı sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

2013 yılında İzmir'de kurulan ve aynı yıl Çine'de cevher hazırlama ve zenginleştirme tesislerini faaliyete sokarak madencilik başta olmak üzere kompoze taş, seramik, yapı kimyasalları, cam ve arıtma sektörüne kuvars ham maddesini sağlayan, Çine'de yılda 120 bin ton kuvars maddesi üreten EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, sosyal içerikli günlerde çalışanlarına yapmış olduğu jestler ile hem motive ediyor hem de patron-işçi dayanışmasının en güzel örneklerini sergiliyor.


Haber Resimleri





























Ferit KARAMAN 02.09.2022 16:17
Her daim işçinin ve emekçinin yanında olan, yardım isteyen kimseyi kapısından çevirmeyen, Vatansever kimliğiyle öne çıkan, Çine'ye değer katan bir isim; "Muhammet DEMİR"... İşçi-Patron kardeşliğine örnek bir işveren, vatan ve millet sevgisini tüm örnekleriyle yaşatan bir değer...Tüm emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederiz...


Sami 02.09.2022 16:28
Eysim maden personeli olarak başta PATRONUMUZ MUHAMMET Demir bey ve emeği geçen herkese teşekkürler


Ulaş Tekeş 02.09.2022 16:51
Çalışanlarına verdiği değerle gönüller de taht kuran kıymetli isverenimiz sayın MUHAMMET DEMIR e ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA