Ekmek yerken ölmemek için mücadele ediyoruz. İnsan sağlığı tehdit altında
Eklenme : 08.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

Ekmek yerken ölmemek için mücadele ediyoruz. İnsan sağlığı tehdit altında

Çine'de yine bir ekmeğin içerisinden çuval ipi çıktı. Vatandaş ise; "Karnımızı doyurmak için ekmek yerken ölmemek için mücadele ediyoruz" dedi. 



Çine'de ismini açıklamak istemeyen bir vatandaş ekmeğin içerisinden çuval ipi çıktığını belirterek; "Ekmek yerken ölmemek için mücadele ediyoruz. Fabrika ismini açıklamak istemiyorum. Denetçiler görevini yapsın" dedi.

Ekmeğin içinden lastik toka, civata somunu, cam parçası, un piti, çivi, böcek ve fare pisliği gibi cisimlere rastlandı. Bu cisimlere alışık olduklarını ve son olarak ekmeğin içerisinden çuval ipi çıktığını belirten vatandaş, "Artık aldığımız tüm ekmekleri parçalayıp içini iyice incelemeden sofraya koymuyoruz. Buradan ekmeği almış olduğum fabrikanın ismini vermek istemiyorum. İşçi ve emekçiye saygı duyuyor verilen hizmeti takdir ediyorum. Ancak serzenişim bu fabrikaları denetleyen yerel ve genel kurum görevlilerine. Bu kurum çalışanları insan sağlığı adına denetlemeleri sıkıştırmalı. Fabrikalar ise işini insan sağlığı adına daha titiz yapmalı. Aksi halde çok kötü durumlar meydana gelebilir" şeklinde konuştu. 


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA