EGE YILDIZLARI’NIN HANIMLARI GÜNLERİNİ KUTLADI
Eklenme : 08.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

EGE YILDIZLARI’NIN HANIMLARI GÜNLERİNİ KUTLADI

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlikte bir araya gelen kadınlar günlerini kutladı.

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu tarafından Kent Kafe Parkta gerçekleştirilen Kadınlar Günü kutlamasına okul yönetimi ile birlikte öğrenci anneleri katıldı. Bu özel gün nedeniyle bir araya gelen kadınlar güne özel pasta kesti. Tüm kadınlara okul idaresi tarafından karanfil hediye edildi.

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu Kurucu Müdürü Meltem Demir, “Bir annenin, bir kadının elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği içinde hayati rolleri de ortadadır. Aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, koruyucusu ve taşıyıcısı olan kadınlarımızın gününü tüm içtenlikle kutluyorum” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri



























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


KADINLARGÜNÜ

Yazılım EMA