EGE YILDIZLARI'NDAN KAYNAŞMA KAHVALTISI
Eklenme : 04.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

EGE YILDIZLARI'NDAN KAYNAŞMA KAHVALTISI

Çine’de faaliyet gösteren Ege Yıldızları Anaokulu öğrencileri, velileri ve öğretmenleri, düzenlenen kaynaşma kahvaltısında bir araya geldi.


Çine Ege Yıldızları Anaokulu Müdiresi Emel Topdemir’in öncülüğünde düzenlenen kaynaşma kahvaltısında okulun minikleri, aileleri ve öğretmenleri bir araya geldi. Çine’de hizmet Köfteci Tamer Öztürk’te düzenlenen kahvaltıya, Ege Yıldızları Yıldızları Anaokulu Kurucu Müdürü Meltem Demir, Okul Müdiresi Emel Topdemir, öğretmen kadrosu ile veliler ve öğrenciler katıldı.
 
2021-2022 yılı yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla tanışma ve kaynaşma kahvaltısı düzenlemek istediklerini belirten Topdemir, “Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Bunu sadece eğitimciler olarak bunu bizim başarabilmemiz çok zor. Öğrenci, veli ve öğretmen birlikteliği olduğunda çok daha başarılı sonuçlar ortaya çıkacaktır. Biz de bu birlikteliği sağlamak için bu organizasyonu düzenledik. Birçok velimizin de katılımıyla gerçekleşen organizasyon da bunun temeliydi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.




Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA