EGE YILDIZLARI’NDAN ÇİNE EMNİYETİ’NE ANLAMLI ZİYARET
Eklenme : 06.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

EGE YILDIZLARI’NDAN ÇİNE EMNİYETİ’NE ANLAMLI ZİYARET

Çine Ege Yıldızları Anaokulu, 4-10 Nisan Polis Haftası kutlamaları kapsamında Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar ve polisler minik öğrenciler ile yakından ilgilendi.

4-10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Özel Ege Yıldızları Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek Polis Teşkilatının Polis Haftasını kutladı. Minik öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırlayan Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar minik öğrenciler ile yakından ilgilendi. Polis Teşkilatı’nın yapmış olduğu kutsal görevleri minik öğrencilere anlattı. Öğrencilere çikolata ikram edilirken minik öğrencilerde polis abileri için hazırlamış oldukları birbirinden güzel hediye ve resimleri takdim etti.

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, ülkemizin güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışan polislerimizin zor ama kutsal bir görev yürüttüklerini söyledi. Müdür Emel Topdemir, Türk Polis Teşkilatının 177. Yılını kutlayarak bu görevde şehit düşen polislerimize de Allah'tan rahmet diledi. Topdemir, ayrıca kendilerini ağırlayan Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar ve polislere teşekkürlerini sundu.




Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA