EFEM ET'TEN GALİBİYET YEMEĞİ
Eklenme : 06.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

EFEM ET'TEN GALİBİYET YEMEĞİ

Çine’de faaliyet gösteren Efem Et Galerisi lige hızlı başlayan ve 2 maçta 6 puan kazanan Çine Madransporlu futbolculara galibiyet yemeği ikramında bulundu.

Çine Madranspor sahasında Köşk Belediye Doğan Spor’u ağırladı. Maç 3-0’lık skor ile Çine Madranspor’un galibiyeti ile sona erdi. Ligde oynadığı iki maçtan da galip ayrılan Çine Madranspor’a ilçede faaliyet gösteren Efem Et Galerisi tarafından galibiyet yemeği ikramında bulunuldu.

Efem Et Galerisi İşletme Sorumlusu Veli Kılışçı, “İlçemizin değerlerine sahip çıkmak için üzerimize düşen görevi yerine getirmek için elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Çine Madranspor bu ilçenin köklü bir kulübü aynı zamanda gururudur. Ben de yıllarca Evcilerspor’un başkanlığını yapmış olmamla birlikte sporun yaşamdaki önemini kavrayan bir birey olarak ilçemizi temsil eden ve sahada ter döken futbolcular ve Çine Madranspor yönetimini tebrik ediyorum. Biz Efem Et ailesi olarak takımımıza ve ilçemizin köklü değerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA