EFEM ET'TEN BAYRAM İNDİRİMİ
Eklenme : 24.06.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

EFEM ET'TEN BAYRAM İNDİRİMİ

Çine’de faaliyet gösteren Efem Et Kurban Bayramı dolayısı ile müşterilerine yüzde 10’luk indirime gittiğini açıkladı.

Çine’de kendi üretim çiftliğinden temin ettiği et ürünlerini satışa sunan Efem Et Kurban Bayramı nedeniyle müşterilerine yüzde 10’luk indirime gittiğini açıkladı. Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışçı, “24 Haziran ile 02 Temmuz arasında geçerli olmak kaydı ile müşterilerimize yüzde 10 indirim uygulayacağız. Müşterilerimize Kurban Bayramı tatili arasında kendi çiftliğimizden kesecek olduğumuz hayvanlarımızı reyonumuzda yüzde 10 indirim yapma kararı aldık. Fiyatlarımızda indirim var ama kalitemizden ödün yok. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

OĞLAK SATIŞLARI DA BAŞLADI

Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışçı ayrıca işletmelerinde oğlak satışlarının da başladığını duyurdu. Kurban Bayramı’nda yoğun mesailerine devam edeceklerini belirten Veli Kılışçı, “Vatandaşlarımızın kurbanlarını pay etme, paylaştırma ve kıyma haline getirme işlemlerini de uygulayacağız” dedi.




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA