EFEM ET'TE CUMHURİYET KAMPANYASI
Eklenme : 16.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

EFEM ET'TE CUMHURİYET KAMPANYASI

Çine’de faaliyet gösteren ve geçtiğimiz günlerde özel üretimi olan sucuğunu markalaştırarak tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başlayan Efem Et Cumhuriyetin 100. Yılına özel müşterilerine kampanya fırsatı sundu.

Efem Et, 16 Ekim ve 29 Ekim günleri arası Cumhuriyetin 100. Yılına özel başlatmış olduğu kampanya ile dikkatleri yine üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde özel üretimi olan sucuğunu Efem Et Başyiğit Sucuk adı altında markalaştırarak tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başlayan Efem Et müşterilerine yüzde 10 indirim başlattı.



Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışçı, yapmış olduğu açıklamasında şu bilgileri paylaştı: “Besihanemizde kestiğimiz hayvanlardan üretilen ürünlerimizden, her geçen gün çeşitliliği artırarak Çine halkımıza en kaliteli ve hijyenik ürünlerimizi sunmaya devam ediyoruz. Efem Et kalitesinin daha fazla müşteriye ulaştırmak için Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında bizlerde kampanya düzenledik. Kurban Bayramı’nda ilkini yaptığımız indirim kampanyamızda amacımıza ulaşarak ürünlerimizi daha çok müşteriyle buluşturduk. Şimdi de 2. defa kampanya düzenleyerek hem vatandaşlarımızın faydalanmasını hem de ulaşamadığımız Çineli kalmamasını hedefliyoruz. Kampanyalarımız ara ara Çinelilerle buluşmaya devam edecektir. Çok büyük mücadelelerle kazanılan milletimizin varoluş savaşı tam 100 yıl önce Cumhuriyetin kuruluşu ile taçlandırıldı. Öncelikle Cumhuriyeti bizlere armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA