EFEM ET YAPILAMAZ DENİLENİ YAPTI
Eklenme : 08.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

EFEM ET YAPILAMAZ DENİLENİ YAPTI

Çine’de bir ilk! Efem Et yapılmaz denileni yaptı. Çine Köftesi’nden soğan payını düştü. Bir kilo Çine Köftesi Efem Et’te sadece 450 TL.



Kendi imalatı sucuğunu tescilleyerek tüm ülkeye açan Çine Efem Et, bu kez meşhur Çine Köftesi’nde yapmış olduğu farkındalık ile müşterilerini memnun ederken ‘yapılamaz’ denileni yaptı.

"SOĞAN PAYINI DÜŞTÜK"

Çine’de kendi sektörlerinde fark yaratmak için sucuğa önem veren ilçenin tek cemiyetlerde pankart asarak kalitesine sahip çıkan ve ürünlerinde müşterilerine tadımlık fırsatı ile parmak ısırtan Efem Et, bu kez meşhur Çine Köftesi’nde ‘yapılamaz’ denileni yaptı. ‘Köftenin soğanı bizden’ diyen Efem Et toplumda beklentileri karşılamak amacı ile köftenin içerisine dahil edilen soğan ücretini müşteriye yansıtmayarak meşhur Çine Köftesi’nin kilosunu sadece 450 liradan satışa sundu.

Konu hakkında bilgi veren Efem Et Galeri Temsilcisi Veli Kılışçı, “Halkımızda böyle bir beklenti vardı. Bu beklentiyi karşılamak halkımızı memnun etmek adına böyle bir karar aldık. Bu kararımız başta Çine halkımız olmak üzere tüm müşterilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri





Nevzat 13.09.2024 18:48
Etin fiyatı zaten düşmüş indiirm yapacağına/ yapacaklarına soğan fiyatını düştük diyor ☺️


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA