EFEM ET: KALİTEMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ
Eklenme : 27.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

EFEM ET: KALİTEMİZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ

Çine’de faaliyet gösteren Efem Et, cemiyet sahibi ve davetlilerin memnuniyetini kazandı. Efem Et, işlemiş olduğu et ürünlerinin sonuna kadar arkasında olduğunu cemiyetlerde asmış olduğu pankartlar ile kanıtladı.



Çine’deki düğün, sünnet gibi cemiyetlerde et ürünleri ile cemiyet sahiplerini memnun eden Efem Et, asmış olduğu pankart ile ürünlerinin sonuna kadar arkasında olduğunu gösterdi. Bu cesaret ve güvenilirliğin üzerlerine almış oldukları sorumluluk bilincinden kaynaklandığını ifade eden Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışçı; “Et dünyasında üzerimize almış olduğumuz bu sorumluluğun bilincinde hareket ederek sağlıklı ve güvenilir gıda ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. Et ürünlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Kaliteden taviz vermeyerek devam etmiş olduğumuz hedefte önceliğimiz güvenilirliğimizi korumak ve müşterilerimizi sağlıklı ürünler ile buluşturmak” şeklinde konuştu.

“ADETA ONUR MADALYASI”

Cemiyetlerde vermiş oldukları hizmet ile kısa sürede hedeflerine ulaştıklarını belirten Veli Kılışçı, “Cemiyet sahipleri ve davetlilerin bize karşı duymuş oldukları memnuniyet adeta bizim için bir onur madalyası oldu. Bu kararlılık ve sorumluluk bilinci ile işimizi hakkıyla yapmak için hizmetinizdeyiz” dedi.


Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA