EFEKAN BAĞDATLI: CUMHURİYET AŞKI İLE GELİYORUZ KARARLIYIZ
Eklenme : 08.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

EFEKAN BAĞDATLI: CUMHURİYET AŞKI İLE GELİYORUZ KARARLIYIZ

Çine’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde yaşayan Efekan Bağdatlı mahallesi için muhtar adayı olduğunu açıkladı. Efekan Bağdatlı, “Gençliğimizin bize vermiş olduğu aşk ile mahallemize hizmet etmek için bu kutlu göreve ekibim ile birlikte talibiz” dedi.



Çine’nin en genç muhtar adayları arasında yer alan Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Efekan Bağdatlı mahallesi için ekibi ile birlikte göreve hazır olduklarını açıkladı. Cumhuriyet Mahallesi’nin Çine’nin en önemli yerleşim yerleri arasında başı çektiğine dikkat çeken Efekan Bağdatlı mahallesi için ne gerekiyorsa yapmak için yola çıktıklarını ifade etti.

Genç ve dinamik ekibi ile her türlü sorunun üzerine kararlılık ile giderek çözümü için gerekli kurumları harekete geçireceklerini kutsal muhtarlık görevinin sorumluluğu bilinci içerisinde mahalle sakinlerine hizmet edeceklerini belirten Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Efekan Bağdatlı, “Mahallemiz birlikte yaşadığımız her birey için olduğu gibi bizim için çok önemli. Doğup büyüdüğümüz yaşadığımız bu topraklara hizmet aşkı ile halkımızın emrindeyiz. Çözüm bekleyen sorunları biliyor bu sorunları çözmek için geliyoruz. Tüm şeffaflığımız ile görevimizin başında vatandaşlarımızın emrinde olacağız. Mahallemizin daha huzurlu ve yaşanılır bir yer olması için gece gündüz çalışacak, yorulmayacağız. Siz değerli Cumhuriyet Mahallesi’nin güzel insanları oylarınıza talibiz. Hep birlikte mahallemiz için çalışacağız. Cumhuriyet aşkı ile geliyoruz” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA