DUALARIMIZ SENİNLE ALATTİN EFE
Eklenme : 22.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

DUALARIMIZ SENİNLE ALATTİN EFE

Çine’de geçirmiş olduğu trafik kazasında ağır yaralanan 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan’ın başarılı bir operasyon geçirdiği ancak 72 saatin çok önemli olduğu bilgisine ulaşıldı.

Olay, dün saat: 19.30 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu Çine Adnan Menderes Bulvarı Çine Köftesi Sosyal Tesisler karşısında bulunan yaya geçidi yakınındaki mevkide meydana geldi. Bisikleti ile sokak yolundan bulvara çıkmak isteyen 12 yaşındaki Alattin Efe Peslan'a Yatağan yönünden Çine Merkeze doğru ilerleyen 35 KGA 60 plakalı ticari araç çarptı. 


Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk 112 Acil Servis Ekipleri tarafından önce Çine Devlet Hastanesine ardından Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. Kazada vücudunun çeşitli yerlerinden ciddi bir şekilde yaralanan çocuğun karın bölgesindeki kanamadan dolayı ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçirdiği öğrenilen Alattin Efe için 72 saatin çok önemli olduğu bildirildi.




gözde doğalgaz müh. 22.04.2022 15:37
geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


kaza trafik çine

Yazılım EMA