DOKTOR ENGİN TETİK MAHALLESİNDE ALİ DİNÇER İÇİN OY İSTEDİ
Eklenme : 13.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

DOKTOR ENGİN TETİK MAHALLESİNDE ALİ DİNÇER İÇİN OY İSTEDİ

AK Parti’nden Çine Belediye Başkan Aday Adayı olan Doktor Engin Tetik, mahallesi Soğukoluk’ta, “31 Mart günü Engin Tetik gibi Ali Dinçer’e oy verin” dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Çine’nin Soğukoluk Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Doktor Engin Tetik, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve partilileri ile birlikte mahallesindeki vatandaşlar ile buluşan Engin Tetik, 31 Mart Yerel Seçimleri için AK Parti Çine Belediye Başkanı Ali Dinçer için oy istedi. Engin Tetik, “Bugün mahallemde sizler ile buluştuğumuz için çok heyecanlıyız. Ortak sevdamız Çine’mize hizmet etmek. 4.5 yıl merkez iktidarın da desteği ile ilçemize hizmet etmek istiyoruz. AK Belediyeciliği Çine ile tanıştırmak istiyoruz. Ali Dinçer ile benim aramda hiçbir farkım yoktur. 31 Mart belediye seçimleri günü oy pusulasında Engin Tetik yazıyormuş gibi Ali Dinçer’e oy vermenizi rica ediyorum” diye konuştu.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA