DOKTOR ENGİN TETİK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eklenme : 01.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

DOKTOR ENGİN TETİK ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çine Eski Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, AK Parti’den Çine Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı.



Çine Eski Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Binası’nda düzenlenen toplantıda AK Parti’den Çine Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Tetik’e; AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve çok sayıda partili eşlik etti.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklayan Çine Eski Devlet Hastanesi Başhekimi Engin Tetik, “Bugün aday adayı olmamdaki en temel neden, 2016-2020 yılları arasında Çine Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 4 yıl boyunca güzel hizmetler vermemiz. Bu hizmetlere hepiniz şahit oldunuz. Günlük 500 hasta başvurusu olan Çine Devlet Hastanemizin hasta bakım kapasitesini, görevimizi devrettiğimiz 2020 yılında Acil Servis dahil 1000’li rakamlara ulaştırdık. Kardiyoloji, Fizik Tedavi, Psikiyatri gibi, daha önce Çine Devlet Hastanemizde olmayan branşların başlamasını sağladık. Yine Çine Devlet Hastanemizin fiziki koşullarına yaptığımız müdahaleler ve son olarak bugünkü büyük Çine Devlet Hastanesinin proje aşamasındaki çalışmalarımızı burada yaptığımız hizmetleri yerel yönetimlere taşıyabileceğimizi düşündük. Amacımız hükümetimiz, Çine’mizin yerel yönetimleri ile buluşup daha öncesinde alamamış veya eksik olmuş hizmetleri en güzel şekilde tamamlamak. İnşallah adaylığımız söz konusu olduğunda Çine Belediyesi ile sadece hizmet odaklı çalışıp hizmet etmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

1982 yılında Aydın’ın Çine ilçesinde Soğukoluk köyünde dünyaya gelen Tetik, “Çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğdum. 6 yaşında babamın polis olması nedeniyle İzmir’de arada bir Malatya süreci olmak üzere ilkokul, ortaokul ve üniversite sürecimi İzmir’de tamamladım. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum. 2007 yılında mesleğe atıldım. Aydınımıza hizmet ettim. Şu anda da dün itibariyle istifa ettiğim Aydın İl Sağlık Müdürlüğünde de Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcılığı görevini yapmaktaydım. Dün itibariyle bu görevimden istifa ettim” diye konuştu.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine’nin geri kalmış görüntüsünü yapacak olduğumuz icraatlar ile değiştireceğiz. Şu ana kadar yapmış olduğumuz icraatlar teminatımızdır. Değerli hocamıza AK Parti’ye gönül verdiği ve bu kutlu görevde yer almak ve hizmet etmek istediği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA