DOĞU’NUN RİCKY MARTİN’İ TİVORLU İSMAİL
Eklenme : 01.10.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

DOĞU’NUN RİCKY MARTİN’İ TİVORLU İSMAİL

Şırnak’ta "Tivorlu İsmail" olarak tanınan İsmail Aşkan, çıktığı sahnede hayranları tarafından ezilmekten son anda kurtuluyor.



Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde kendine has hareket ve şarkılarıyla kısa sürede Tivorlu İsmail olarak tanınan İsmail Aşkan, gittiği düğünlerde sahne alıp davetlileri eğlendiriyor. Birçok yere konuk sanatçı olarak katılan Aşkan, hayranları tarafından sahneden indiriliyor ve ezilmekten son anda kurtuluyor. Ayakkabıları çıkarılan fenomen, son olarak eline aldığı sopayla hayranlarının içine dalıyor. Hayranlarını dövüp şarkı söyleyen fenomen, son dakikalarda omuzlardan taşınıyor. Vatandaşlar, Tivorlu İsmail ile doyasıya eğleniyor.

Aşkan, "Her düğünde böyle oluyor. Beni çok seviyorlar. Sahnede şarkı söylerken milleti eğlendirirken üzerime atlıyorlar. Herkesi çok seviyorum" diyor.

TIVORLU İSMAİL KİMDİR?

Tıvorlu İsmail 1963 yılı baharında Beytüşşehab'ın Tıvor köyünde doğdu. Annesinin söylediklerine göre Tıvorlu İsmail 2 yaşında şarkı söylemeye, 3 yaşında brutal yapmaya, 4 yaşında dans etmeye başladı. 6 yaşında proto nota bilgisi ile piyanoya merak sardı.

Tıvorlu İsmail fenomen kimliğinin yanı sıra seslendirdiği şarkılar ile müzik dünyasında da tanınan bir isimdir. Seslendirdiği birbirinden ilginç şarkıları ile internet dünyasından ciddi bir hayran kitlesine ulaşmayı başarmıştır. 1973 yılında dünyaya gelmiştir, bazı kaynaklarda ise 1963 olduğu belirtiliyor.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


magazin

Yazılım EMA