DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ SON REFLEKSİ FACİAYI ÖNLEDİ
Eklenme : 24.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

DİREKSİYON BAŞINDA KALP KRİZİ GEÇİRDİ SON REFLEKSİ FACİAYI ÖNLEDİ

Çine’de trafikte direksiyon başında fenalaşan ve hayatını kaybeden sürücü son bir refleksle aracı yol kenarına çekmeyi başararak, muhtemel faciayı önledi.

Çine’nin tanınmış dayıbaşılarından Mehmet Yıldız direksiyon üzerinde kalp krizi geçirdi. İçerisinde 16 işçi bulunan minibüsü geçirmiş olduğu kalp krizi esnasında el frenini çekerek kenara çekti ve oracıkta can verdi.

Olay, Çine İtalyan Köprü altındaki yolda meydana geldi. Tarladan işçileri alarak evlerine servis yapmak üzere minibüsü kullanan dayıbaşı Mehmet Yıldız aniden rahatsızlandı. Kalp krizi geçiren Yıldız direksiyon hakimiyetini kaybetmemek için bir süre mücadele etti. Yıldız karşısından gelen otomobil ve motosiklete çarpmadan el frenini çekerek aracı kenara park etmeyi başardı. O an direksiyon başında hayatını kaybeden Mehmet Yıldız’ın ise son sözünün ‘Bismillahirrahmanirrahim’ olduğu iddia edildi. Mehmet Yıldız Soğancılar Mezarlığı’nda sevenleri tarafından toprağa verildi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÖLÜM FACİA

Yazılım EMA