DİNÇER: AKÇAOVA MEZBAHASINI BİZ YAPACAĞIZ
Eklenme : 21.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

DİNÇER: AKÇAOVA MEZBAHASINI BİZ YAPACAĞIZ

AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun söz verip yapmadığı Akçaova mezbahasını biz yapacağız” dedi.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, hayata geçirmeyi düşündükleri projelerden bir tanesinin Akçaova mezbahası olduğunu açıkladı. Başkan Adayı Dinçer, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 2014 yerel seçimleri öncesi temelini attığı Akçaova mezbahasını biz yapacağız. Akçaova halkını vaatlerimiz ile kandırmayacak bizzat hayata dönüştüreceğiz. Hayvancılık ile geçimini sağlayan Akçaova halkı için mezbahanın yıkımı adeta bir çöküş olmuştu. Ardından mezbaha yapacağız diye adeta kandırılan Akçaova halkının gönlünü almak bize nasip olsun istiyoruz. Böylece yerel ekonomiyi güçlendirecek ve istihdamı artıracağız. Modern tesisimizde, sağlıklı ve kaliteli et üretimini destekleyerek hem yerel halkın hem de bölge ekonomisinin refahını artıracağız. Aynı zamanda çevresel etkileri en aza indirgemek için sürdürülebilir üretim yöntemlerini benimseyerek, çevre koruma hassasiyetimizi koruyacağız” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


AliDinçer AKParti

Yazılım EMA