DEPBOYLU ERDOĞAN İÇİN ÇİNE’DEN DESTEK İSTEDİ
Eklenme : 26.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

DEPBOYLU ERDOĞAN İÇİN ÇİNE’DEN DESTEK İSTEDİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Deniz Depboylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Çine’de destek istedi.



Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MYK Üyesi Deniz Depboylu, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülseren Akar ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni seçilen Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Tarhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Depboylu, muhtarların sorunlarını dinledi.

Depboylu ardından Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u ziyaret etti. Depboylu 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakının adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek isterken ardından Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı Mehmet Can’ın vefat eden babası Emin Can için taziye ziyaretinde bulundu.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA