DENİZ OLMAYAN ÇİNE’DE TAZE BALIK
Eklenme : 30.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

DENİZ OLMAYAN ÇİNE’DE TAZE BALIK

Çine’de balıkçılık işi ile uğraşan Arif Gürsoy ailesi ve ekibi, işine olan bağlılığı ve çabası ile birçok kitle tarafından takdir görüyor. Çine’ye gelen taze balıklar her gün tüketilirken müşterileri ile olan samimiyeti ve ilgisi de dikkatlerden kaçmıyor.

Sipariş için: 0256 711 01 01

Adres: Çine Kapalı Pazar Yeri hemen yanı



Çine’de yıllardır ilçenin balık tedariğini sağlayan ve balık severlerin yüzünü güldüren Artemis Çine Balıkçısı İşletme Sahibi Arif Gürsoy giderek büyüyen bir kitleye hitap etmeye başladı. Hem iş yeri hem de sosyal medya hesaplarında müşterileri ile yakından ilgilenen Arif Gürsoy, “Müşterilerimiz balıkların taze olduğunu görüyorlar zaten artık birçok müşterimiz bizim çalışma tarzımızı, işimize verdiğimiz değeri ve dikkati biliyor. Onlara hizmet veriyor olmaktan çok mutluyuz. Burada çalışan ekibimiz işinde gayet başarılı hepsi balık çeşitlerine hâkim hem balıklarımız taze hem de müşterilerimize hizmet konusunda kendimizi giderek geliştirmekteyiz. Balık fiyatlarına gelince elimizden geldiğince halkımızın yanındayız ve vatandaşlarımızın ucuza balık tüketmeleri için fiyatlarımızda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA