DENİZ BALIKÇILIK YENİ ADRESİ’NDE HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR
Eklenme : 30.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

DENİZ BALIKÇILIK YENİ ADRESİ’NDE HİZMETLERİNE DEVAM EDİYOR

Çine’nin tanınmış balıkçılarından Arif Gürsoy ve Bahadır Gürsoy’a ait Deniz Balıkçılık yeni adresi Çine Kapalı Pazar Yeri’nin hemen yanında bulunan Artemis Çine Balıkçısı’nda müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

Çine’de balıkçılar Hali’nin yıkılarak yerine yeni bir proje için belediye tarafından çalışmalar devam ederken ilçenin tanınmış balıkçılarından Arif Gürsoy ve Bahadır Gürsoy yeni adreslerinde balık severlere hizmet etmeye başladı. Deniz Balıkçılık, Çine Kapalı Pazar Yeri’nin hemen yanında bulunan Artemis Çine Balıkçısı’nda tezgâh kurdu. Arif Gürsoy, balık severlere yeni mekanlarında her çeşit ve farklı lezzetler sunmaya devam ettiklerini ifade etti.

Arif Gürsoy, “Artemis Çine Balıkçısı’nı Deniz Balıkçılık olarak devraldık. Artık müşterilerimize yeni mekanımızda hizmet edeceğiz. Bol çeşit balık ürünlerimiz ile kaliteli hizmetlerimize devam ediyoruz. Şu an balıklar çok güzeldir. Kıştan bahara doğru geçiş var balıkların hepsi çok güzel. Eski balıkçılar hali artık yıkılacak. Artemis Çine Balıkçısı’nın işletmesi bizdedir. Hesaplı ve kaliteli hizmet veriyoruz. Hijyenik ve temiz bir şekilde pişiriyoruz, ızgara yapıyoruz. Herkesi bekliyoruz. Müşterilerimizi mutlu etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.




Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA