DENİZ AREN İÇİN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ
Eklenme : 17.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

DENİZ AREN İÇİN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Çine’nin tanınmış ailelerinden merhum parkçı Mustafa Demir’in oğlu, iş adamı Deren Proje Danışmanlık İşletme Sahibi Mehmet Demir ve Aren Tarım Doğal Ürünler İşletme Sahibi Nursel Demir çiftinin evladı Deniz Aren için muhteşem bir sünnet töreni gerçekleştirildi.



Deniz Aren için Çine Şeyhler Düğün Salonu’nda muhteşem bir sünnet cemiyeti gerçekleştirildi. ‘Sevme zamanı’ şarkısı eşliğinde misafirlerine hoşgeldiniz diyen Demir ailesi davetliler ile tek tek ilgilendi. Deniz Aren, Fenerbahçe’nin 100. yıl marşı eşliğinde sünnet pastasını kesti. Düğüne, ilçenin siyasi ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile birlikte Demir ailesinin yakın akraba ve sevdikleri katılarak aileyi bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Mehmet Demir ve eşi Nursel Demir bu mutlu günlerinde evliliklerinin 18’inci yılını ‘Senden başkasını seven delidir’ şarkısı ile dans ederek kutladı. Demir ailesi ve davetliler gecenin geç saatlerine kadar doyasıya eğlendi.


Haber Resimleri


















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA