DEMOKRAT PARTİ ÇİNE TEŞKİLATI BELİRLENDİ
Eklenme : 28.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

DEMOKRAT PARTİ ÇİNE TEŞKİLATI BELİRLENDİ

Demokrat Parti (DP) Çine İlçe Teşkilatı’nda yapılan olağan genel kurulda mevcut başkan Ahmet Zühtü Soydar güven tazeledi.



Tek liste halinde yapılan seçimlerde mevcut başkan Ahmet Zühtü Soydar yeniden başkan seçildi.

Yeni Parti Binasında gerçekleşen kongreye DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, DP Muğla İl Başkanı Erdal Eroğlu, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, partililer katıldı.

Demokrat Parti`yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerini söyleyen Ahmet Zühtü Soydar, “ Hedefimiz ülkemiz hizmet etmek. Kişisel olarak hiçbir beklentimiz yok. Asıl olan ülkemiz ve geleceğimiz. Onun için mücadele ediyoruz. İnşallah muaffak oluruz.  Kongremiz katarak bizleri mutlu ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

YÖNETİM VE DENETİM

Yapılan seçimler sonucunda ilçe başkanlığına yeniden Ahmet Zühtü Soydar seçilirken yönetim kurulu Ünal Ankara, Halil İçöz, Alper Gider, Gültekin Celep, Mutlu Yılmaz ve Süleyman Şenbaklavacı`dan oluştu.

Denetim kurulu'nda ise Hüsnü Mersin, Mehmet Çiçek, İrfan Uysal, Hidayet Ağır yer aldı. 


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA