DEMİR SUSKUNLUĞUNU BOZDU: ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER
Eklenme : 03.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

DEMİR SUSKUNLUĞUNU BOZDU: ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER

Aydın ve çevresinde yapmış olduğu yardımlar ile takdir toplayan Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir üzerine atılan son iftiraya sessiz kalamadı. Hayırsever kimliği ile gönüllerde taht kuran Demir kendisi hakkında asılsız haber üreten gazete için 'Adalet önünde hesap verecekler' dedi. 

Çavdar Mahalle Muhtarlığı tarafından üzerine mahalleye bağışlandığı zaman teşekkür amaçlı olarak ‘Eysim Madencilik hayratıdır’ yazılan morglu cenaze yıkama aracı üzerinden hayırsever kimliğiyle bilinen İş İnsanı Muhammet Demir'i hedef alan Erdal Aydın imzalı haber ile Denge Gazetesi'nin söz konusu itibarsızlaştırma çabası Demir için bardağı taşıran son damla oldu. 

Söke’ye bağlı Çavdar Mahallesi’nde herhangi bir faaliyette bulunmasa bile merkezi Çine’de bulunan  EYSİM Madencilik olarak Aydın’daki bir çok ilçe ve mahalleye yardım götüren İş İnsanı Demir’e karşı başlatılan karalama kampanyası 'pes dedirtti. 'Maden şirketinden küfür gibi hediye' başlıklı haberde 6 yıl önce mahalleye bağışlanan cenaze aracı gündeme taşındı. Aydın ve çevresinde insanı yardımları ile adından sıkça söz ettiren ve sevilen iş adamı Muhammet Demir kendisi hakkında defalarca iftira niteliğinde yapılan haberlere sessiz kalırken son olarak yayımlanan haber için açıklamada bulundu. 

"ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER"
Çavdar Mahallesi’nde herhangi bir madencilik faaliyetlerinin bulunmadığını belirten Eysim Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Muhammed Demir, "Bundan altı yıl önce muhtarın bizden yardım istemesi üzerine bu aracı hediye ettik. O bölgede herhangi bir madencilik faaliyetimiz veya maden ocağımız yok. Tamamen istek üzerine insani duygularla bağışladığımız aracın sanki yeni bağışlanmış gibi algı oluşturulması gazetecilik değildir. O bölgede olmayan faaliyetimizi de sanki varmış gibi lanse ederek kamuoyuna yansıtılması ve şirketimizin karalanmaya çalışılmasının da gazetecilik etiği ile uzaktan yakından alakası yoktur. Bir çok vatandaşımızın evine ekmek götürdüğü alın teri ile çalıştığı bir şirkete bu denli yapılan saldırıların çıkar amaçlı olduğunu biliyor ve ahlakımız ve sabrımız gereği susuyorduk. Ancak artık bu tacizvari haberler çalışanlarımızında huzurunu bozar hale geldi. Medyayı kullanarak şahsi çıkarları uğruna kamuoyunu yanlış bilgilendiren bu şahıslara artık bir dur demenin vakti geldi. Adalet önünde hesap verecekler" şeklinde konuştu. 




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA