Dele Alli Beşiktaş'ta
Eklenme : 24.08.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Dele Alli Beşiktaş'ta

Beşiktaş, Dele Alli transferini tamamladı. Siyah beyazlılar, İngiliz futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladı.



Beşiktaş, Dele Alli transferini bitirdi. Siyah beyazlılar, İngiliz futbolcuyu sezon sonuna kadar Everton'dan kiraladı.

26 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Valerien Ismael'in tercih etmesi halinde pazartesi günü oynanacak Demir Grup Sivasspor maçının kadrosunda yer alacak.

Dele Alli, ismini Tottenham'da duyurdu. Uzun yıllar Londra ekibinin formasını giyen İngiliz oyuncu, Ocak ayında Everton'ın yolunu tuttu.

Satın alma opsiyonuyla kadroya katılan Dele Alli, bu gece saat 01.30'da özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne inecek.

Bu sezon Merseyside ekibi ile iki lig maçında görev yapan 26 yaşındaki oyuncu, toplam 38 dakika sahada kaldı.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Tottenham'da ikinci yarısını da Everton'da geçiren Dele Alli, Premier Lig'de 21 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Siriki Dembele’yi de gündemde

Öte yandan Beşiktaş, Siriki Dembele’yi de gündemine aldı. Siyah beyazlılar, İngiliz ekibi Bournemouth'ta forma giyen kanat oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş, savunmaya da takviye yapmayı planlıyor. Yönetim, İsveç'in Djurgarden takımında oynayan Isak Hien’in transferini tamamlamak için girişimlerini sürdürüyor.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


spor beşiktaş

Yazılım EMA