DEĞİRMENCİOĞLU KASAP HİZMETLERİNE BAŞLADI
Eklenme : 08.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

DEĞİRMENCİOĞLU KASAP HİZMETLERİNE BAŞLADI

Çine’de 1998 yılından buyana ilçeye kasap sektöründe hizmet veren Mehmet Menteş kendi kasap dükkanını açtı.

Çine Mehmet Yavaş Caddesi üzerinde Mehmet Menteş’e ait Değirmencioğlu Kasap hizmete girdi. Zahireci İbrahim Menteş’in evladı Mehmet Menteş, işletmelerinde kendilerine ait büyükbaş hayvan ürünleri sattıklarını ifade ederek, “Uzun zamandan bu yana farklı işletmelerde bu sektörde halkımıza hizmet veriyordum. Kendi iş yerimi açmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendi besi çiftliğimiz var. Şimdilik kendi üretmiş olduğumuz büyükbaş hayvanlardan elde ettiğimiz ürünleri satışa sunduk ancak dışarıdan da büyükbaş hayvan keseceğiz. Tabi ki hizmetlerimizi gerçekleştirir iken önceliğimiz insan sağlığı ve kaliteli gıda tüketmelerini sağlamak. Bu anlamda işimizi en iyi şekilde yapmak için gayret gösteriyor ve bu amaç doğrultusunda titizlikle çalışıyoruz. Hayvanların randımanlı, sağlıklı ve güzelini seçiyor ve müşterilerimizi memnun ediyoruz. Temiz, dürüst ve düzgün esnaf anlayışı ile faaliyetlerimizi genişletmek hayalimiz” şeklinde konuştu.

Mehmet Menteş, Ramazan Ayı boyunca iftar saatine kadar Ramazan Ayının ardından ise işlerin durumuna göre akşam saatleri de açık olacaklarını ifade ederken Pazar günleri de hizmet verdiklerini söyledi.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA