CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EŞİ EMİNE ERDOĞAN’IN KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKTI
Eklenme : 05.02.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE EŞİ EMİNE ERDOĞAN’IN KORONA TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Son dakika haberine göre: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda eşi Emine Erdoğan ile birlikte yaptırdıkları koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Omicron varyantı olan hastalığı hafif geçirdiklerini söyledi. Erdoğan'a sosyal medyadan destek ve geçmiş olsun mesajı yağdı. MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Toplantı esnasında haberi aldım. Cenab-ı Allah'tan şifa diliyorum. Kendisini de arayacağım" dedi. Başkan Erdoğan ise Bahçeli'nin geçmiş olsun telefonu sonrası yaptığı paylaşımda "Değerli dostum Devlet Bahçeli Beyefendi telefonla arayarak şahsıma ve eşime geçmiş olsun temennilerini iletti. Kendilerine şükranlarımı sunuyor, selam ve muhabbetlerimi iletiyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya adreslerinden yaptığı açıklamada, bugün hafif belirtiler üzerine eşi Emine Erdoğan ile birlikte test yaptırdıklarını ve sonucun pozitif çıktığını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz.

Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz."

EMİNE ERDOĞAN: ANCA BERABER, KANCA BERABER
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da Twitter'dan ''Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz'' mesajını paylaştı..




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA