CÖMERT PATRON PERSONELİNİ YİNE TATİLE GÖTÜRDÜ
Eklenme : 08.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

CÖMERT PATRON PERSONELİNİ YİNE TATİLE GÖTÜRDÜ

Türkiye'de maden sektöründeki öncü firmalardan EYSİM Mineral Madencilik'in Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir, şirket bünyesindeki personel ve ailelerini her yıl olduğu gibi bu yılda tatile götürdü.

Çine’de sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle ilçede yaşayanların büyük takdirini toplayan ve sendikalı yaptığı işçileriyle de her yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde birlikte tatil yapan hayırsever iş insanı Muhammet Demir, pandemi nedeniyle bir yıldır ara verilen beş yıldızlı otel tatilini bu yıl 300 personel ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirdi. Kuşadası’ndaki beş yıldızlı bir tatil köyünde işçilerini aileleri ve çocuklarıyla birlikte ağırlayan İş İnsanı Muhammet Demir, Anneler Günü’ne denk gelen günde kadın personeline de tek tek gül dağıtarak gönüllerini aldı.

“UZUN YILLARDIR GELENEKSEL HALE GETİRDİK”

Emekçi dostu uygulamalarıyla personelinin gönlünde taht kuran İş İnsanı Muhammet Demir, Ramazan Bayramı’nın ardından gerçekleşen tatilde, işçileriyle birlikte moral depoladı. Bir günlüğüne tatil köyünde ağırladığı personelinin mutlu günlerinde yanlarında da olarak beraber vakit geçiren Başkan Muhammet Demir, yaptığı açıklamada, “Yine 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tüm işçilerimiz, aileleri ve çocuklarıyla hep birlikteyiz. Uzun yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz bu kutlamaya, pandemi nedeniyle geçen sene ara vermek zorunda kalmıştık. Bu sene tekrar başladık. Bu organizasyonu, bir yıl boyunca çalışan, ekmeklerini alın terlerini dökerek helaliyle kazanan işçilerimizi kısa bir tatille de olsa hep birlikte aileleriyle mutlu mesut bir gün yaşatmak için gerçekleştirdik” dedi.

“HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ”

Kutlama organizasyonunu önümüzdeki yıllarda daha geniş ve kapsamlı bir şekilde yapma niyetinde olduklarını kaydeden Demir, “İşçi ve işverenin dost olduğu, birlikte üretime katkı sağladığı, birbirleriyle düşman olmadığı, elbirliğiyle üretimi artırarak, hem ülke hem de aile ekonomisine katkı sağladığı ortada. Biz personelimizin evlerine helal lokma götürmek için verdiği mücadelelerine ufakta olsa bir teşekkür etmek istedik. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü, genelde meydanlarda işçileri, işverene ve devlete adeta düşman ederek kutlamaya çalışmanın tam aksine, işçi ve patronların kardeş olduğunu göstererek, birlikte çok daha güzel günler göreceğimiz inancı içerinde gerçekleşecek kutlama etkinliklerimizle daha da anlamlı kılmaya her zaman devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.




Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA