ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ TİYATRO OYUNU
Eklenme : 28.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇOCUKLAR İÇİN ÜCRETSİZ TİYATRO OYUNU

7’den 70’e tüm Çine halkını kültür sanat etkinlikleri ile buluşturmaya devam eden Çine Belediyesi, Momo ile Kurbi adlı çocuk tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Paylaşmanın öneminin anlatıldığı oyun, 30 Ocak Salı günü saat 11.30 ve 14.00’te Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde iki seans halinde sahnelenecek. Efes Sanat Merkezi’nin hazırladığı, Erol Namdar’ın yazdığı, Gözde Duruay’ın yönettiği Momo ile Kurbi tiyatro oyunu 4 yaş üstü çocukların karşısına çıkacak.

Tüm Çineli çocukları tiyatroya davet eden Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Çocuklarımızı yarı yıl tatilinde eğlenirken öğrenecekleri, sosyalleşebilecekleri, aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirebilecekleri tiyatro oyunu ile buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. Tüm çocuklarımızı ve değerli ailelerini ücretsiz tiyatro oyunumuza bekliyor, hep birlikte keyifli bir gün geçirmeyi diliyorum.” diye konuştu.




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Oyun Çine

Yazılım EMA